• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Seizoen

Het einde van het online seizoen is in zicht en misschien zorgt dat ervoor dat we een beetje buiten adem aan het raken zijn. Afgelopen zondag konden we onze serie geen mooi vervolg geven, want we eindigden slechts op een zesde plaats. Met nog twee edities voor de boeg is het zaak om het tij te keren en nog twee keer vol gas te geven.
Het leek erop dat we nooit echt goed op gang kwamen. In het begin van de avond regen we de nullen aan elkaar. Onze nieuwe aanwinst Arne onttrok zich aan de malaise en schoot uit de startblokken. Dat hoge tempo was niet goed vol te houden, maar toch was het een mooi debuut! Ook Warre toont aan steeds aan kracht te winnen en houdt zich steeds makkelijker staande in de subtop.
Zelf werd ik topscoorder, maar daar zag het lang niet naar uit, want mijn start was abominabel. Gelukkig viel het daarna een aantal keren mijn kant uit, waardoor het eindresultaat nog acceptabel was. Bij Hans was het tegenovergestelde het geval, want hij begon goed en stortte op het einde in.
Glen had niet de hoogste score, maar zijn spel was waarschijnlijk wel het best, met onder andere een mooie winst op de toernooiwinnaar. Over mooie winsten gesproken: Manuel won met zwart van Eelke Wiersma en dat is waarschijnlijk zijn mooiste scalp tot nu. Chapeau!
De winnaar werd dit keer Kennemer Combinatie. De titel is nog geen enkele keer geprolongeerd, dus voor ons is het zaak om komende zondag niet te winnen, zodat we de week erop de winst kunnen pakken.