• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Seizoen

In de voorlaatste editie van de teambattle op lichess lieten we weer zien uit het goede hout gesneden te zijn. We strandden op een derde plaats, maar lange tijd leek er meer in te zitten. Het ontbrak aan wat geluk en vooral streaks op de juiste momenten.
Glen schoot als een speer uit de startblokken en reeg de punten aaneen. Hij hield het hoge tempo redelijk goed vol en eindigde overtuigend als onze topscoorder en op een mooie tweede plaats in het algemeen klassement. Ook Thibaut, Benjamin en ikzelf eindigden met mooie prestaties, waarbij we eigenlijk meer punten verdienden dan we kregen.
Kees was ook weer van de partij. Bij hem is het alles of niets en deze keer was het gelukkig weer alles. Van onze ‘senioren’ bleef hij fier overeind en Herman bleef ook redelijk overeind, maar twee andere coryfeeën hadden hun dag niet. We bedekken hun namen met de mantel der liefde.
Komende zondag, 28 juni, is de grote, allesbeslissende finale. We moeten nog één keer uithalen voor we kunnen genieten van een welverdiende zomerstop. Komt allen!