• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Seizoen

In ronde 5 en 6 van de KNSB online competitie stonden een aantal krakers op het programma. Ons eerste mocht aantreden tegen MuConsult Apeldoorn 1 en LSG 1. Laatstgenoemde komen we elke zondag tegen bij de teambattle en meestal moeten we in hen onze meerdere erkennen.
Nadat de kruitdampen waren opgetrokken stond er tweemaal een gelijkspel op het scorebord; 5-5.
Na 6 ronden staat MuConsult Apeldoorn 1 en LSG bovenaan met 11 matchpunten en daarna komen wij met 8 MP. Met nog drie ronden te gaan zou het behoud van het podium een mooie prestatie zijn.

Het tweede kon de wedstrijd tegen het hoger geklasseerde Groninger Combinatie 2 nipt winnen met 6-4. Tegen het veel te sterkte King 1 werd er verloren met 2,5-7,5. Dit team, met voorsprong koploper, zou trouwens niet misstaan in de Meester-/Eerste klasse. HWP 2 staat na zes ronden op de zesde plaats.

Het derde team blijft na deze zaterdag nog meedoen voor de bovenste plaatsen na tweemaal winst: De Drie Torens 1 6-4 en Wageningen 1 7-3. Koploper is Amsterdam West 1 en samen met En Passant Texel 1 delen we de tweede plaats. Beide teams komen we nog tegen in de volgende ronden.

De volgende ronde is op zaterdag 13 februari.

Bekijk de standen en alle uitslagen hier: https://knsb.netstand.nl/scores/index/28