Voor het eerst in onze geschiedenis speelt onze hoofdmacht tijdens een thuiswedstrijd op live borden. Dat betekent dat de partijen rechtstreeks te volgen zijn, vanaf 13.15 uur, via onderstaande link:

Omdat het de allereerste keer is, zouden er wat kinderziektes kunnen optreden. Maar met de hulp van Eric Clarisse, verantwoordelijk voor de live borden tijdens het Hogeschool Zeelandtoernooi, moet het goed komen. Deze keer kunnen we slechts negen borden tonen. De partij van Benjamin Decrop missen we daardoor. De volgende thuiswedstrijden zijn als het goed is, alle tien borden te zien.

Mocht u uw ervaringen met het bekijken willen delen met ons, stuur dan een bericht via de contactpagina onder het tabblad Algemene Informatie.

N.B. Een kleine hapering: de registratie van de borden 8 en 9 is omgedraaid. Dat betekent dat de zetten die u ziet op bord 8 gespeeld worden op bord 9 en omgekeerd. De namen van de spelers staan wel goed, dus Tom Piceu speelt aan 8 en Helmut Cardon aan 9.

Marnix van der Zalm

Hallo, ik ben Marnix, 59 jaar en lid van HWP vanaf mijn 10e. Sinds 2006 ben ik voorzitter van HWP, nadat onze oprichter en mijn enige voorganger Walter Cardon was overleden.