• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Seizoen

In de eerste zeven teambattles van het nieuwe seizoen eindigden we even zovele keren op het podium; we begonnen met een derde plaats, waarna zes tweede plaatsen volgden. Wie dacht dat na zeven vette weken, nu het tijdperk van de zeven magere weken was begonnen, kwam bedrogen uit. Op 22 november pakten we onze eerste titel van dit seizoen, en de tweede in totaal, na een zinderende slotfase.
De eerste anderhalf uur van de teambattle verliepen zoals ze elke week verlopen. We streden mee in de top-3, maar uitzicht op een eerste plaats hadden we niet echt. Positief puntje deze week was de grote kwantitatieve deelname van de zijde van HWP. Maar liefst 19 Witte Paarden namen plaats achter de virtuele borden en dat alleen al is iets waar we trots op mogen zijn.
Het laatste kwartier werd spannender en spannender toen we ons opeens realiseerden dat een eerste plaats nog niet helemaal uit zicht was. In de teamchat werd de boel op scherp gezet, de turbo ging aan en iedere minuut kwamen we iets dichterbij leider LSG. In de zoemer tikten we nog enkele belangrijke punten binnen, waardoor we de zege pakten. Uiteindelijk stonden we het gehele toernooi maar één luttele seconde bovenaan, maar dit was wel de laatste seconde, de seconde die telde.
Glen was onze topscoorder met solide spel. Zelf werd ik tweede van het team, waarbij de laatste winst erg belangrijk was. Benjamin eindigde derde, maar speelde het best en is rap uitgegroeid tot een uiterst belangrijke kracht. Andere mooie prestaties waren er voor ons nieuwe lid William Boudry, voor Nele Vanhuyse en ook Johan en Ranco scoorden beter dan op grond van hun rating verwacht mocht worden.
Laten we hopen dat we ons kunstje nog eens kunnen herhalen. Nog steeds geldt: iedereen is welkom, dus sluit je gerust aan bij ons team!