Het Witte Paard

Sas van GentSponsorKliks, sponsor HWP gratis!
Verslag HWP Jubileumtoernooi (10-07-2021).pdf
Vorige pagina
RSS feed

14 september

De nieuwe kalender staat online
met daarin de jeugdavonden, data van verschillende toernooien en competitieronden.Deze kunt u hier vinden of in het menu onder het kopje kalender.


14 september

Maarten Rademakers wint 3e HWP-jeugdschaaktoernooi in Sas van Gent op 13 september 2008
Maarten Rademakers van schaakvereniging Het Witte Paard heeft het 3e HWP-jeugdschaaktoernooi op zijn naam geschreven. Dit toernooi werd gehouden op zaterdag 13 september 2008 in de Roselaer in Sas van Gent. Er speelden maar liefst 49 schakers mee in vijf leeftijdsgroepen! In totaal waren er 15 verschillende schaakverenigingen vertegenwoordigd!Het was een succesvolle en zeer sportieve schaakmiddag in Sas van Gent. Hier vindt u meer info onder andere de eindstanden per groep vermeld. Hier kunt u de foto's vinden van het toernooi.


12 september

Locatie HWP-jeugdschaaktoernooi gewijzigd
Het toernooi wordt niet meer in de speije gespeeld, maar in de Roselaer in sas van gent. Het adres: De Roselaer Noordstraat 5 4551 BJ Sas van Gent Tel.: 0115-460170


6 augustus

3e HWP-jeugdschaaktoernooi op Zaterdag 13 september 2008
Iedereen die kan schaken en geboren is in 1988 of later willen we graag uitnodigen om aan dit 3e jeugdtoernooi van HWP mee te doen op zaterdag 13 september 2008 in Sas van Gent. Schoolschakers zijn ook van harte welkom. In iedere groep worden er 9 ronden gespeeld van 15 min. p.p.p.p. Voor de nummers 1, 2 en 3 per groep zijn er bekers. Verder zijn er ook nog prijzen in natura. Het wordt gespeeld in De Speye in Sas van Gent. Meer informatie kunt U hier vinden.


24 april

HWP jeugd op NK
Vanaf 25 april beginnen de Nederlandse kampioenschappen voor de jeugd. Bij de meisjes heeft HWP 2 kanshebsters voor de titels wat een ticket oplevert voor het WK, dat in Vietnam gehouden zal worden. Donna Schut is favoriet bij de B-meisjes en Lisa Schut bij de C- meisjes. Ook bij de jongens hebben we een deelnemer. Maarten Rademakers zal het zwaar krijgen in de B-groep, maar hoopt evenals 2 jaar geleden vriend en vijand te kunnen verrassen. De A-en B-groep beginnen al op vrijdag 25 april en de C-groep op maandag 28 april. Dit alles is vanaf 25 april te volgen via de volgende link http://www.lisb.nl/nkjeugd/